Το εργαστήριό μας βρίσκεται στην κορυφή του Χολομώντα στα 1000 μέτρα υψόμετρο, περιβαλλόμενο από ένα παλιό δάσος Οξιάς. Η ηλεκτροδότηση παρέχεται από αυτόνομο σύστημα φωτοβολταϊκών, και το νερό από ιδιόκτητη γεώτρηση.

Υπό αυτές τις συνθήκες γίνεται προσεκτική διαλογή των πρώτων υλών των προϊόντων μας. Τα προϊόντα μας είναι όλα ελληνικά. Οι σημαντικότερες από τις πρώτες ύλες μας είναι: Φρέσκιες τρούφες ελληνικής προελεύσεως, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, φυσικό ακατέργαστο αλάτι από το Μεσολόγγι, αιγοπρόβειο βούτυρο.

Ακολουθεί η μεταποίηση τους σε προϊόντα προς κατανάλωση, που απευθύνονται σε πελάτες λιανικής και χοντρικής πώλησης. Το πάντρεμα της τρούφας, του υπόγειου αυτού διαμαντιού, με τα αρωματικά άριστης ποιότητας ελαιόλαδα μας, υπόσχονται αποτελέσματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Σε αυτό το χώρο περιτριγυρισμένο απο ενα παλιό δάσος οξιάς λειτουργεί η μονάδα μεταποίησης και συλλογής τρούφας και άγριων μανιταριών, εκμεταλευόμενοι για ακομη μια φορά τον μεσογειακό ήλιο ως αποκλιστική πηγή ηλεκτρικής ενέργειας για τις ανάγκες μας.

Ακόμα τις ανάγκες μας σε νερό καλύπτουμε μέσω γεώτρισης απο υπόγειο ρεύμα που διασχίζει το  κτήμα μας .

Αυτό ειναι ακόμα ενα στοιχείο που δίνει μοναδικότητα στη μεταποίηση των προΪοντων μας, η καθαριότητα δηλαδή του νερού και του χώρου, που ειναι απαλλαγμένα όχι μόνο από κάθε είδος χημικών,και προπαντως η ενεργειακή  καθαριοτητα, που δεν είναι κάτι που το βλεπουμε αλλά σίγουρα το νιώθουμε με όλες μας τις αισθήσεις ..

Ετσι, μακριά απο βιομηχανικές ζώνες και κάθε είδους ρύπανση έχουμε και εμείς την ευτυχία να δουλεύουμε με αγάπη, καλή διάθεση και σεβασμό προς την φύση, για να προσφέρουμε οτι καλύτερο έχει ο τόπος μας.