ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΟΚΗΠΟ

Στον Δασόκηπο δημιουργήσαμε μία σειρά αρωματικών λαδιών, με φυσικά αρώματα, από βότανα και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο της ελληνικής υπαίθρου.

Ο προσανατολισμός μας, όσο αφορά τις γεύσεις και τις εντάσεις των προϊόντων αυτών στρέφεται προς χρήση σε επαγγελματικές κουζίνες (HORECA).

Μετά από μεγάλη έρευνα, δοκιμές και λαμβάνοντας υπόψιν τις απαιτήσεις καταξιωμένων σεφ, θεωρούμε ότι έχουμε πετύχει μία ισορροπία στις εντάσεις, έτσι κανένα από τα αρωματικά μας λάδια δεν <<ενοχλεί>> σε ένταση και τον πιο ευαίσθητο ουρανίσκο, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν είναι αδύνατα γευστικά και αρωματικά.

Αυτό το πετύχαμε, κατά βάση, λόγω της ποιότητας των πρώτων υλών που χρησιμοποιήσαμε και των αλλεπάλληλων δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες – παρασκευές. Έτσι, μπορούμε πια υπεύθυνα να προτείνουμε την σειρά αυτή στους επαγγελματίες αλλά και στους ερασιτέχνες του χώρου, για ατελείωτους πειραματισμούς και δημιουργίες στην κουζίνα, που μόνο η φαντασία μας μπορεί να μας περιορίσει. Ξεκινώντας από τους πιο απλούς.. όπως σαλάτες και κρύα πιάτα, έως

τις βασικές χρήσεις αρωματισμού, σε σάλτσες, κρέμες, παγωτά, μαγιονέζα, και τις πιο σύνθετες όπως ταρτάρ, γαλλικά πιάτα και μοριακή γαστρονομία….